Senaste nytt

Hösten 2009 står nya uteboxar på plats. Tack för hjälpen papporna.

Lösdriften för 2-3 ett eller två åringar är klara

Om Stall Bräcke

Stall Bräcke startades 2004 men verksamheten drog igång på allvar först då jag flyttade med familj och djur till gården på Tjörn.

Idag jobbar jag med ridning och utbildning av hästar och är C-tränare i hoppning. Jag har erfarenhet av att utbilda och tävla hästar upp till MSV-hoppning och har utbildat ryttare upp till SM-nivå, bland annat två elever som ridit GP-ponny i Scandinavium. Jag har även kompetensbevis och har gått kursen Säker hästgård.

 

 

 

 

 

Stall Bräcke kan erbjuda inridning, tillridning, visning av treårstest, kvalité och hingstar. Tävling främst hoppning. Vi erbjuder även träningar och kurser i hoppning och dressyr. Hästens välbefinnande är alltid viktigast för oss och all träning genomförs på ett välplanerat och ansvarsfullt sätt.

Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag, uppfödare och hästägare i hela Västra Götaland. Stort tack till alla hästägare som troget återkommer till oss, bland annat Jörgen Ambjörnsson,Stefan Jansson dressyr , Stall Strandviken, Erling Brag och Marianne Brofors.

 

 

 

Stall Bräcke    Christian Bengtsson    Höggeröd 550    471 93 Kållekärr    Telefon: 0738-31 77 06    E-post: zettergren77@spray.se

Hem                 Om Stall Bräcke                 Nyheter                 Bilder                 Hästar     Om oss            Träningar                 Kontakt 

Christian Bengtsson